Lunz Prebor Fowler Architechts

CNP Office Renovation

The office space is a 4,300 square foot renovation of two adjacent existing second floor spaces in downtown Winter Haven. The challenge was how to create an open work environment and connect the two spaces. The entire space was stripped down to expose the brick walls and the original wood floors in this 1935 Main Street building. Brick openings were cut and accented with large steel ledgers.

The original lathe  from the plaster was re-purposed and used as wooden-accent pieces in the ceiling. The ceiling is mostly open with the trusses painted black creating the sense of a larger volume within the space. The original skylights were exposed, introducing a large amount of natural light into the work areas. The new materials used were very contemporary, creating a dialogue between the old and the new.